https://victoriarecruitment.al/wp-content/uploads/2023/02/floating_image_02.png

The magic of

https://victoriarecruitment.al/wp-content/uploads/2023/10/floating_image_03v.png

a new beginning

PROFESSIONAL CONSULTANCY SERVICES

https://victoriarecruitment.al/wp-content/uploads/2023/11/STUDENT-04-640x188.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

WHO WE ARE?We are your HR Expert!

Our focus is to give everyone the opportunity to find the desired job, thus completing the care of our partner companies.

Correctness
Warranty
Professionalism
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Steps of Recruitment Process

We can help you with picking out the best people for your company.

Identify the HR Requirement

Identify Possible Sources of HR Supply

Communicating the Information

Receiving the Application

Looking to recruit?

Trust Approach People recruiters to find the perfect candidate. An exclusive consultant supports you in all your local and international recruitment projects.

Looking for a job?

Are you a talent eager to join an international company? Our international recruitment agency supports you.

Operating States

Our cooperation with international partners makes employment in different countries possible
https://victoriarecruitment.al/wp-content/uploads/2023/02/floating_image_07.png

OUR LATEST PROJECTWORK & TRAVEL 2024

Spend the summer working in Germany and in addition to great experience,
earn up to €2200/month...
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Latest News

Activities, news and information that can help you
Jemi të lumtura t’ju njoftojmë se projekti WORK & TRAVEL vlen për TË GJITHË STUDENTËT!
November 16, 2023
Jemi të lumtura t’ju njoftojmë se projekti WORK & TRAVEL vlen për TË GJITHË STUDENTËT!
Jemi të lumtura t’ju njoftojmë se projekti WORK & TRAVEL vlen për TË GJITHË STUDENTËT në qytete të ndryshme! Do të jemi së bashku në: ✅ Universitetin ”ALEKSANDER XHUVANI”, ELBASAN ✅ Universitetin “ALEKSANDER MOISIU”, DURRES ✅ Universitetin “ISMAIL QEMALI”, VLORE ✅ Universitetin “EQEREM CABEJ”, GJIROKASTER ✅ Universitetin “LUIGJ GURAKUQI”, SHKODER ✅ Universitetin “FAN NOLI”, KORCE...
Mundësi e mirë punësimi në GJERMANI
November 16, 2023
Mundësi e mirë punësimi në GJERMANI
📢⚜️ VICTORIA Recruitment Albania & MC Donald’s sjellin per ju mundesine me te mire te punesimit ne GJERMANI.🇩🇪 Ofrojme kontrata pune FALAS per personat qe kane termin dhe jane ne kerkim te nje pozicioni pune qe nuk kerkon kualifikim profesional. 😍 Kemi vende pune ne: 🔅- Gastronomi 🔅- Sherbim Cfare ofrojme?📝 ✔️-Pagesa që nisin nga...
Janë hapur aplikimet për Work&Travel Germany 2024!
November 16, 2023
Janë hapur aplikimet për Work&Travel Germany 2024!
Kaloni veren duke punuar ne Gjermani dhe pervec super eksperiences, fitoni deri 2200€/muaj 😍 Bashkepunime me: 🔆 – Fabrika Amazon 🔆 – Fabrika Puma 🔆 – Fabrika te ndryshme 🔆 – McDonalds, KFC, Burger King 🔆 – Supermarkete Cfare ofrojme? 📝 ✔️ – Pagesa qè nisin nga 13€/orè pune. ✔️ – Asistence ne akomodim. ✔️...
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

 

 


This will close in 0 seconds

 

 


This will close in 0 seconds

 

 


This will close in 0 seconds

en_USEN